diskusijos.lt
Diskusijos.lt yra savotiška atvira sekta

Dabar yra 2010-09-08 04:12

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis puslapis -> Filosofija, psichologija, religija Eiti į Ankstesnis  1, 2

Ar turite humoro jausmą?
Taip 79%  79%  [ 52 ]
Ne 21%  21%  [ 14 ]
Viso balsų : 66
Autorius Žinutė

StandartinėParašytas: 2009-01-26 21:04 
 Pranešimo tema:
Vartotojo avataras

vvv2 rašė:
gi pasišaipymai, krezenimai, nihilizmas ir patyčios TV bei spaudoje
:x

Nesusiduriu, arba atmetu, nereaguoju į išvardytus.
"Show your passport , get that stamp funny like a Nazi camp" manai tai juokinga? Tiesiog kada žmonės pradeda kalbėti apie dalykus, gerai žinomus (savaip suprantamus) pernelyg rimtai, tai man sukelia juoką. Nes dažniausiai, kalbant apie paprastesnius dalykus, jie užstringa, kaip blogai suteptas mechanizmas, izmas izmas
:sick:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2009-01-29 16:49 
 Pranešimo tema:

Humora megstu ir ji suprantu savaip. Man juokinga tada kai manes nesistengia prajuokinti, pvz man nejuokinga kai zmogus pasakoja ir pats juokiasi, subtilus humoras atliekamas rimtu veidu ;).. P.S niekada nesijuokiu is anekdotu.. Man jie nera humoro jausmo asociacija, bet cia tik man :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-09 00:16 
 Pranešimo tema: Re: Humoro jausmas
Vartotojo avataras

as asmeniskai manau, kad humoro jausma turi zmones tie, kurie visu pirma nebijo pasijuokti patys is saves. :victory: Pamenu buvo toks vienas bendradarbis kuris visa laika mego issitycioti is kitu zmoniu, o jei kas lepteldavo i jo puse iskarto piestu stodavosi. Ir kai kazkas jo paklause ar tu apskritai supranti kas yra juokai? Jis atsake, tai zinoma juk kai as pasilazdavoju is taves visi juokesi. Tai bent jau as nemanau, kad jis ji turi! 8)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-09 11:01 

As tai jei ir turiu, tai gana prasta. Nes nemoku juoktis is visokiu lievu bajeriu, kaip kad kiti. Man reik geros komedijos, pvz vedes ir turi vaiku, ar ponas bynas. Nors ir tai jei pasistengciau, galeciau ir ten nesusijuokt. Ir kazkada buvau susibiesines, ir visiskai stengiaus atsisakyt humoro, galvojau nemoku pasakyt bajerio, tai kam ir reik, o be to as ne sapranauskas, tai ir neprivalau kitu linksmint. Bet va vistiek padariau isvada, kad su zmonem neimanoma bendraut jei nesupranti bajeriu :( tai va dabar ir mokaus, kaip ten kazkas rekomendavo ziuriu visokias komedijas ir pan. Tik va kartais gaila laiko tom komedijom ziuret, va kambariokas barakes ziuri kiauras dienas tas komedijas, atrodo, kad visiskai neivertina laiko, nesimoko, egzaminu neislaiko, darbo irgi neturi. Na bet humoro jausma gera turi. Tiesa sakant kai pradejau barake gyvent, tai nuo tada ir supratau, kad jei nesuprasiu bajeriu, tai ir nesiseks su zmonem bendraut.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-09 12:23 

Beje sakot, reikia visokias komedijas ziuret ir pan. Bet, tarkim ne taip ir seniai dar zmones neturejo nei televizoriu, nei interneto, na ir nera is kur tos komedijos paziuret. Bet isgyvendavo, kazkaip jie. O dabar atrodo, kad negali zmones be filmu, be serialu. Na tik kai kitiem zmonem pasakau tai, tai gaunu atsakyma - gerdavo, myledavosi :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-09 13:18 
Vartotojo avataras

Hamming rašė:
Bet, tarkim ne taip ir seniai dar žmonės neturejo nei televizorių, nei interneto, na ir nėra iš kur tos komedijos pažiūrėt.

- ir gilioje senovėje žmonės bendravo, gyveno kaimuose ar bendruomenėse, kartu dirbdavo arba švesdavo šventes. Bent jau viduramžiai (renesansas) buvo gana linksmų laikų metas...
Citata:
Bet išgyvendavo, kažkaip jie. O dabar atrodo, kad negali žmonės be filmų, be serialų.

- TV, kompai, filmai, reklamos "užkalė" tik dalies silpnojo jaunimo galvas, o bendrai pasaulyje šių dalykų populiarumas žiauriai krenta...
Citata:
pasakau tai, tai gaunu atsakymą - gerdavo, myledavosi

- melas,
senovėje girtavimams nebuvo nei laisvo laiko, nei lėšų, o žodis "mylėtis" tuomet neturėjo tokios "pošlos" prasmės, kurią suteikė komercinė muzika ir komercinė TV...

p.s.
esu "rusiško" jumoro šalininkas, jeigu kam įdomu - pasiskaitykite čia.
:(

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-09 13:33 
Vartotojo avataras

Filmu , serialu populiarumas krenta , gal gali parodyt statistika kuria cia remies ? Nes as tai pastaruoju metu girdejau , kad kazkoks filmas su elfais gan nemazos audotorijos susilauke , ka tai pasako idomu ?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-09 13:54 
Vartotojo avataras

Aloyzo rašė:
..girdejau , kad kažkoks filmas su elfais gan nemažos audotorijos susilaukė , ką tai pasako įdomu ?

1. Kad reklamą galima išversti į suprantamesnę seką: "lengvas melas -> melas -> juodas melas -> reklama"
2. Visokie vampyrai, elfai, vilkolakiai labai lengvai modeliuojami kompiuteriu 3D erdvėje, taigi tokį filmą šiandien "padaryti" galima pigiai ir greitai. (o kad tai durnizmas - nesvarbu, vis tiek kas nors pažiūrės/užmokės)
3. Jau seniai TV/Kino kompanijos nepateikia tikrų faktų (komercinė paslaptis) ir seniai spjovė į žiūrovą (jo pageidavimus).

p.s.
gali kelis apspjauti, bet kai visi spjaus į tave...
(liaudies patarlė)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-10 10:18 
Vartotojo avataras

vvv2 rašė:
Aloyzo rašė:
..girdejau , kad kažkoks filmas su elfais gan nemažos audotorijos susilaukė , ką tai pasako įdomu ?

1. Kad reklamą galima išversti į suprantamesnę seką: "lengvas melas -> melas -> juodas melas -> reklama"
2. Visokie vampyrai, elfai, vilkolakiai labai lengvai modeliuojami kompiuteriu 3D erdvėje, taigi tokį filmą šiandien "padaryti" galima pigiai ir greitai. (o kad tai durnizmas - nesvarbu, vis tiek kas nors pažiūrės/užmokės)
3. Jau seniai TV/Kino kompanijos nepateikia tikrų faktų (komercinė paslaptis) ir seniai spjovė į žiūrovą (jo pageidavimus).

p.s.
gali kelis apspjauti, bet kai visi spjaus į tave...
(liaudies patarlė)

Nesuprantu isvis kuo cia susije su tuo ka as parasiau praeitam poste , as parasiau jog paklausa filmu nekrenta ir , kad tu klysti , o tu man ka atgal ?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-14 23:59 
Vartotojo avataras

Na, balsavau, kad neturiu as to humoro jausmo. Siaip is tikruju jei kas pasakoja man asmeniskai koki bajeri ar siaip anekdota, nors jis man yra visiskai nejuokingas, tai as visados is mandagumo dirbtinai truputeli nusijuokiu :| Nezinau, gal todel, kad nenoriu, jog nejaukiai pasijaustu zmogus, kuris stengesi...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-15 00:25 
Vartotojo avataras

Neturiu humoro jausmo pateikti humorą.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010-02-16 14:47 
Vartotojo avataras

Aš irgi ne iš tų, kurie skaldo bajeriukus ir visi kvatoja. Tačiau tokiu ir nenorėčiau būti, patinka būti rimtesniam, nes būtent toks ir esu. O su artimiausiais galima linksmai gyvent ir be humoro jausmo.

Temos autoriui noriu pasakyti, jog mažiau save parintu. Juk būni tarp savo draugų, na ir kas, kad jie nesuprato tavo bajerio, svarbu pats realizavai savo mintį, o jie jei ir nesijuokia, tai nemanyk, jog galvoja, kad esi nevykelis. Yra kitų dalykų už ką tave gerbia, juk kitaip nebūtumet draugais, taip? :)

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Eiti į Ankstesnis  1, 2

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: